Elastik Træning

-     Træning med resultater

Hvem er bag Elastiktræning.dk?


Elastiktræning.dk (DK41402091) er en dansk virksomhed startet i 2020 af Thor Kampmann. Idéen til firmaet kom under corona-epidemien, hvor jeg selv manglede en måde at vedligeholde min træning i fitnesscentret. Jeg opdagede hurtigt at træningselastikker, var et godt alternativ til min ellers konventionelle vægttræning.


Siden hen har jeg droppet mit fitnessmedlemsskab og gået fuldt over til træning med kropsvægt og træningselastikker. Jeg har personligt fundet frem til, at elastikkerne er gode til biceps, og baller, da de bevarer muskelspændingen i højere tid end vægte normalt ville gøre, hvis man sører for at holde elastikken spændt under hele bevægelsen.

Min kæreste Rong, som også har stået model til billederne her på elastiktræning.dk , har også haft stor gælde af denne træningsform. Vi har nogle sjove træninger sammen, og jeg kan let tage et sæt elastikker med i lommen når jeg cykler op og besøger hende. Tidligere har det været irriterende at skulle undvære træningen bare fordi man er på besøg hos kæresten i et par dage.


Opsætning af kontoret på kronborggade

Forsendelser pakkes

Thor og Rong, parret bag elastiktræning.dk